Workshop VOEL JE STERK IN 5 STAPPEN

Stralen van zelfvertrouwen op een simpele manier, jij kan het ook!

Doe de WORKSHOP:

“Makkelijk & snel Minder stress & Meer zelfvertrouwen”

~ Simpel van onZeker naar Zelfvertrouwen in 1 avond! ~

Ik kon zelf ook niet geloven hoe eenvoudig het blijkt te zijn om van ongewenst stress af te komen, die je kunt hebben op bepaalde momenten. Toch kan het echt zo simpel!

Een aantal jaren geleden had ik zelf ook vaak last van stress in situaties als gesprekken met leidinggevenden of bij mondelinge examens. Met het hart in mijn keel begon ik eraan. En het resultaat was altijd onbevredigend of beneden de maat.

Totdat ik deze methode leerde kennen en bleek ik mijzelf in 1 sessie te kunnen verlossen van examenvrees.

Wat een opluchting!

Wil jij je onzeker, zenuwachtig of gestrest blijven voelen? Of wil je daar eigenlijk wel graag vanaf? Wil jij je daarvoor in de plaats lekker in je vel kunnen voelen in iedere situatie? Hoe spannend die ook is? Of hoe belangrijk die situatie ook is?

Ontspannen aan een examen beginnen is echt voor iedereen weggelegd.

Ook voor jou dus. Het ligt echt voor iedereen binnen handbereik!

Of wanneer je kampt met ongemakkelijke of stressvolle gevoelens bij een omgang die moeizaam verloopt met bijvoorbeeld een familielid of collega waar je niet omheen kunt?

Of tijdens een belangrijk gesprek met bijvoorbeeld je leidinggevende?

Hoe fijn zou het niet zijn als je je op die momenten zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen zou voelen?

Zodat je je vrij voelt om dát te vertellen wat je belangrijk vindt om te vertellen in dat gesprek?

Of ben jij iemand die binnenkort een presentatie moet houden en als je er nu al aan denkt breekt het klamme zweet je al uit? Misschien word je al misselijk bij de gedachte er aan alleen al?

Ook daar kan deze workshop het antwoord op zijn.

Ook ik voelde mij vroeger verre van zeker, als kind was ik al behoorlijk verlegen, niet iemand die op de voorgrond trad. In tegendeel, ik liet op school over me heen lopen. Uiteindelijk ben ik me langzaam maar zeker wel zekerder gaan voelen en kreeg ik ook wat meer zelfvertrouwen. Maar dat is echt pas iets van de laatste jaren. En sinds een jaar of 8 pas voel ik me pas echt helemaal ‘in optima forma’,

Weten wat ik wel en niet wil, daar ben ik al wat langer achter. Maar daar ook naar handelen was een heel ander verhaal. Tussen willen en kunnen kan een wereld van verschil zitten. Daar ben ik in de loop der jaren wel achter gekomen. Toen ik in 2011 begonnen ben aan hypnose- en NLP-opleidingen, ben ik heel veel krachtige technieken tegengekomen. Waardoor ik werd wie ik nu ben: Iemand die zich genoeg zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen voelt. Ik weet wat ik wil en ben ook in staat daar naar te handelen. Natuurlijk leer ik ook elke dag nog bij en pik ik bijna dagelijks nieuwe kennis en kunde op die mij helpt mijn leven nog prettiger in te richten. En vanzelfsprekend heb ik ook mijn dagen waarop ik me eens niet zo super in mijn vel voel, want ik ben en blijf gewoon ook een mens met alles wat daarbij hoort. Maar ondertussen heb ik allerlei technieken verzameld, waarmee ik mijzelf in no time weer uit een naar gevoel help. Eén van die technieken wil ik jullie graag leren in de vorm van een workshop. Gewoon, omdat ik iedereen een prettig, ontspannen en gelukkig leven toe wens. Onder alle omstandigheden!

Dus wil jij ook ….

  • Met plezier aan je examen beginnen?
  • Moeilijke gesprekken volledig ontspannen aangaan?
  • Vrij zijn van paniekgevoelens?
  • Uitkijken naar het geven van je presentaties?
  • Je je op je gemak en ontspannen voelen bij dat irritante familielid/die collega?
  • Met heel veel plezier en enthousiast naar je nieuwe date gaan?

En …

  • Je in iedere omstandigheid volledig op je gemak voelen?
  • Je in iedere situatie altijd vol zelfvertrouwen voelen?
  • Je altijd en overal volledig vrij voelen om dát te zeggen wat je zou willen zeggen? No matter what?
  • Jezelf dat op een simpele, ontspannen en gezellige manier dat eigen kunnen maken?

Doe dan mee met de WORKSHOP

“Makkelijk & snel Minder stress & Meer zelfvertrouwen”

~ In 1 avond! ~

 

Er is ruimte voor het doorwerken van ten minste 2 issues per persoon.

 

Datum:      Woensdagavond 6 juni a.s.

19.00-21.30 uur

Waar:         Gezondheidscentrum Coevorden

Looweg 12A Coevorden

Vergoeding: €31,- (early bird €24,- t/m 3 juni a.s.)

Meld je aan via 06 202 71 603 of via het contactformulier

Als je deelgenomen hebt aan deze workshop, krijg je een 20% kortingbon. Deze kun je gebruiken wanneer je besluit een behandeltraject in de praktijk af te nemen om op een dieperliggend niveau een probleem op te lossen.

 Het recht op deze korting hou je tot een jaar na de workshop.

4 redenen waarom je dit zou doen….

  • Als je hypnotherapie nog een brug te ver vindt, is dit een simpele en doeltreffende methode om toch je doel te bereiken
  • Al mijn cliënten behaalden hier positieve resultaten mee
  • Het is een fijne manier om een gestresst gevoel kwijt te raken en een ontspannen, zelfverzekerd gevoel terug te krijgen.
  • Al meer dan 40 jaar is dit een beproefde techniek

 

Reacties van andere deelnemers:

Gea: “Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, maar ik heb het als zeer positief ervaren!

Ze liet deze avond zien hoe je van een bepaalde situatie waarbij je een ongewenst gevoel krijgt een situatie kunt creëren waarbij je je prettig voelt! Het ongewenste gevoel dus omzetten in een gewenst gevoel.

Leuke workshop en direct toepasbaar in het dagelijkse leven!!”

Marloes: “Ik heb de cursus/workshop gevolgd bij Nanda. Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar ben positief verrast hoe je met je eigen gedachten zoveel invloed op je gevoel kunt uitoefenen. Voor mensen die nog twijfelen, niet nodig, gewoon doen!!”

Esther: “Ik voelde mij erg onzeker door negatieve feedback die ik had gekregen. Ik was positief verrast, niet het probleem kreeg alle aandacht maar de oplossing. Ik voel mij sterker door de workshop. Het positieve beeld welke ik tijdens de workshop gebruikte gaf mij kracht. Dank je Nanda voor deze positieve wending.”

Syll: “Ik ben naar de workshop geweest en ben hier erg positief over, met name omdat het je leert om zelfverzekerder te worden maar ook om goed maar jezelf te (dúrven) kijken. De uitleg was erg duidelijk en pakkend, en je kunt er ook steeds opnieuw weer van leren. bedankt Nanda, super avond!!”

Ursula: “Ik heb bij Nanda de workshop gevolgd. Een leuke avond waar we met een eenvoudig lijkende techniek toch al resultaat konden boeken. Nanda is heel rustig in het begeleiden. Kortom mooie avond.”

 

Datum:      Woensdagavond 6 juni a.s.

19.00-21.30 uur

Waar:         Gezondheidscentrum Coevorden

Looweg 12A Coevorden

Vergoeding: €31,- (early bird €24,- t/m 3 juni a.s.)

Meld je aan via 06 202 71 603 of via het contactformulier

Open chat