Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.2.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Dennis Dennis schreef op 25 september 2019 om 21:21:
Na een tip ben ik bij Nanda terecht gekomen. Ik liep al een paar jaar met klachten rond. Ik heb 3 sessies bij haar gehad en ik heb het als positief ervaren. Nanda heeft na het intakegesprek al een goed beeld van je, en weet tijdens de sessies precies de vinger op de zere plek te leggen. Ze geeft je handvatten om anders tegen dingen aan te kijken en heeft alle tijd voor je. Bedankt Nanda.
Grietje Grietje schreef op 25 juli 2019 om 21:23:
Vandaag een sessie van 3 intensieve gesprekken en hypnose, waarbij tijd geen rol speelde, afgesloten. Van veel dingen ben je je wel bewust maar door ze te benoemen krijgen ze een lading waardoor je er beter mee aan de slag kan. Mij heeft het veel gebracht, mijn leven inzichtelijker en rustiger gemaakt. Hier ben ik Nanda zeer dankbaar voor. Tijd om verder te gaan.
Martin Martin schreef op 2 mei 2019 om 21:25:
Drie weken geleden heb ik een hypnose sessie gehad. Ik merk een groot verschil, er lijkt echt iets veranderd te zijn aan mijn klachten spelen bijna niet meer.. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou werken. Echt een aanrader! Bedankt Nanda!
Suzanne Suzanne uit Workum schreef op 29 december 2018 om 10:37:
Had een middag sessie bij Nanda, ze nam echt de tijd om tot goede inzichten te komen waar mijn ongewenste gevoelens en emoties vandaan kwamen. Zelf zag ik alleen de bovenste laag en door Nanda kwamen we er echt achter waar het vandaan kwam. Daarop volgde een hypnose sessie om het te doorbreken. Het heeft me echt super geholpen. Ik voel me weer sterker en met twee voeten stabiel op de grond staan. Heel erg bedankt Nanda!!
Rita Sterkenburg Rita Sterkenburg uit Lauwersoog schreef op 23 november 2018 om 13:52:
De Hypnotherapie van Nanda heeft mijn leven veranderd. In een intensief gesprek haalde zij mijn gezond verstand naar boven zodat ik de zaken in een gerelativeerder perspectief zag. Daarna volgde de hypnose. Werkelijk bijzonder wat dat voor resultaat heeft gegeven. Ik ben bevrijd van een aantal bijzonder nare gevoelens waardoor ik veel beter kan slapen. Nanda neemt bovendien volop de tijd voor je, geen enkel gevoel van haast. Zij is de investering meer dan waard gebleken. She overdilivers. Bedankt Nanda !
Annet Annet schreef op 19 september 2018 om 20:31:
Ik heb een 3 fasen traject hypnotherapie bij Nanda gedaan. Na de 1e sessie voelde ik echt verschil in hoe ik met stressvolle situaties omging, veel makkelijker en rustiger. Nanda is een heel plezierig persoon, ze vraagt door totdat het helemaal helder is en neemt hiervoor echt de tijd. Zowel de voorgesprekken als de therapie heb ik als zeer positief en effectief ervaren.
Saskia Saskia uit Coevorden schreef op 20 juli 2018 om 23:26:
Hypnose is als therapievorm enorm in opkomst. Na het lezen hierover en het bekijken vsn filmpjes was ik hier nieuwsgierig naar geworden, ..en wat bleek? In mijn woonplaats is een praktijk die hierin gespecialiseerd is! Hypno4you! Bij Nanda volgde ik de workshop. Ik werd gastvrij ontvangen met thee en koekjes. Nanda gaf uitleg over wat hypnose is en de vorm die we vanavond gingen uitvoeren. Tijdens het oefenen merkte ik al snel dat mijn stress over de ingebrachte situaties verdween. Ook was het erg leuk en werd ik er blij van. Het ontspannen gevoel bleef ook de dagen daarna. Nanda gaf de workshop heel hartelijk en professioneel. Ieder mens heeft wel eens stress en daarom is deze workshop een aanrader voor iedereen!
Daniëlle Rietdijk Daniëlle Rietdijk uit De Krim schreef op 4 juni 2018 om 13:04:
Ik heb eerst de workshop bij Nanda gevolgd en daarna besloten om ook het bedhandeltraject van 3 sessies te doorlopen. Ik heb er heel veel aan gehad. Niet alleen ervaar ik veel meer rust; ik ben ook veel zelfverzekerder geworden. Accepteer mezelf nu om wie ik ben. Ik heb Nanda ervaren als een heel fijn mens. Die ik kon vertrouwen en bij wie ik al mijn gedachten kwijt kon. Ze neemt echt alle tijd van de wereld voor je; dat was echt heel prettig. Mocht ik in de toekomst tegen problemen aanlopen, dan zal ik zeker niet aarzelen om weer een aantal sessies in te plannen. Ik kan het iedereen aanraden!
Judith Judith uit Hardenberg schreef op 22 april 2018 om 11:53:
Drie sessies heb ik bij Nanda gehad. De aanleiding was een onverwachtse aanval van paniek waardoor ik een week lang misselijk was, me ongelukkig , onzeker voelde en niet kon slapen. Mijn hoofd stuiterde maar door dag en nacht vol negatieve gedachten. Ik kwam in een neerwaartse spiraal. In januari van dit jaar ben ik gestart met een master opleiding waar ik heel veel zin in had/ heb. Het vraagt wat van mij qua tijd, energie, balans privé werk en opleiding. Op een onverwachts moment voor mij doemde ineens de angst op van falen. Wat als ik het niet kan, als ik faal? Onmogelijk is het voor mij om te falen maar wat als ik toch faal... Dit werd zo groot dat ik er niet los van kon komen en het mijn functioneren beïnvloede op een negatieve manier. Na 1 sessie met Nanda waren direct mijn lichamelijke ongemakken verdwenen. Voelde ik mij een stuk zelfverzekerder en ik denk tot op de dag van vandaag niet meer in termen van falen. De opleiding blijft pittig maar ik ben meer in balans. Tevreden over wat ik kan en doe. Het is is zoals het is. Dat is genoeg. De twee opeenvolgende sessies is dit nog wat versterkt. Dus het was een quick fix van een probleem wat invaliderend werkte op mijn dagelijks functioneren. Niet alleen tav de opleiding maar ook een positief effect heeft op meer aspecten van mijn leven. Ik blijf me er over verwonderen dat dit zo werkt en ik snap het ook niet helemaal. Maar het werkt gewoon en ik vervolg nu vol vertrouwen mijn opleiding. Voel me meer in balans op allerlei vlakken in mijn leven. Nanda bedankt!!
Marieke Marieke schreef op 27 maart 2018 om 22:28:
Het is een poos geleden dat ik bij Nanda ben geweest voor een sessie. Ik zeg het gemakkelijk, maar het was best een drempel om een afspraak te maken, maar wat ben ik blij dat ik de stap heb durven nemen, want deze ervaring heeft mij zoveel rust gebracht! Ik had een negatief zelfbeeld, met name over m’n uiterlijk. Hierdoor werd ik erg beperkt in m’n plezier... zo was het zwembad en de sauna iets dat ik het liefst wilde vermijden. Een dagje winkelen was voor mij een totale ramp. Eenmaal in een pashokje liep de spanning zo op dat ik er lichamelijke klachten van kreeg. Ik werd misselijk, duizelig en begon te zweten... maar ook spiegels vermeed ik het liefst. Een vriendin zag hoe ik eronder gebukt ging en heeft me overgehaald om de hulp van Nanda in te schakelen. Tijdens de sessie vielen m’n twijfels weg, doordat Nanda me direct op m’n gemak stelde met haar vriendelijkheid, begrip, maar ook haar nuchtere kijk op de situatie. Nanda gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen. Het is een bijzondere ervaring geworden. Vooral de rust die het bracht in m’n hoofd, het leek alsof puzzelstukjes op z’n plek vielen... ik voel me nu krachtiger. En het resultaat mag er wezen! Ik glimlach nu vrolijk terug naar de vrouw die ik in de spiegel zie en m’n puberdochters genieten eindelijk van een ontspannen dagje shoppen met hun moeder! Tevreden en dankbaar ben ik, dat Nanda me hierbij heeft kunnen helpen!
Hester Hester uit Oldenzaal schreef op 28 februari 2018 om 20:57:
Ik heb bij Nanda een traject van drie sessies gedaan om nog meer op mezelf te vertrouwen en negatieve overtuigingen los te laten. Ik voel me, nu een half jaar later, een stuk sterker en durf mezelf veel meer te laten zien en vertrouw op mijn eigen kunnen. Ik voel minder belemmeringen. Dank je Nanda
Alavon Alavon uit Hardenberg schreef op 23 februari 2018 om 11:47:
Ik ben ivm acute tinnitus onder behandeling gegaan bij Nanda. Ik was sceptisch en twijfelde heel erg. Uiteindelijk toch 3 sessie gehad en voel me herboren. Ik kreeg ook last van slapeloosheid en na iedere sessie sliep ik stukken beter. Mijn geluid is minder aanwezig en soms hoor ik het niet eens meer. Al met al blij dat ik het toch gedaan heb!
Ina Ina uit Hoogeveen schreef op 9 februari 2018 om 14:04:
Hallo, ik heb 3 sessies gevolgd bij Nanda. Ze neemt alle tijd voor je dat geeft een fijn gevoel omdat er dingen zijn waar je anders nooit over praat. Alle twijfels en onzekerheden komen aan bod. Het is een unieke ervaring! Het heeft mij veel rust gegeven.ik kan mijn omgeving beter los laten. Ik sta nu positiever in het leven en voel mij daardoor sterker! Bedankt Nanda!
Helga Helga schreef op 12 januari 2018 om 14:42:
Hallo, Graag deel ik onze ervaring met hypno4you. Mijn dochter was vorig jaar vaak ziek .... moe, hoofdpijn ,algeheel gevoel van bleh! Bloedprikken kwam niks uit .... Dus zal wel bij de puberteit horen . Na gedoe ook met school omdat ze te vaak ziek thuis bleef. ..werd ik op hypnose gewezen door een vriendin die een soortgelijk verhaal las op de site. Ik dacht waarom niet ..? Zo Kan het ook niet langer . In één sessie waar Nanda echt de tijd voor haar nam ,kwam mijn dochter er als een andere meid uit . Heel raar maat het werkte direct. Ze was veel positiever en opgewekt. Dat was vorig jaar . Dit jaar heet ze een sessie gehad ivm stress voor toetsen en school dingen zoals voor de klas dingen zeggen enzo. De toetsweek ging heel goed . Ze was relaxed en vol vertrouwen. Wat een rust heeft haar dat gegeven. Ze mag nu nog één sessie doen maar daar heeft ze nog een jaar voor gekregen omdat ze nu eigenlijk niet zou weten wat er beter kan in haar leven . Hoe mooi is dat ! Ik ben blij dat ik over mijn sceptische heen ben gestapt en het door heb gezet voor haar ! Ik heb een happy puber in huis ! Bedankt nogmaals Nanda! Groetjes Helga
nathalie nathalie uit slagharen schreef op 8 november 2017 om 09:26:
hallo, ik had wel eens van hypnose gehoord en elke keer twijfelde ik en toen dacht ik,ik ga het gewoon doen!!Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet!Was altijd angstig,onzeker,faalangst,voor een groep praten,auto rijden,naar de winkel etc.Nanda is heel rustig en neemt ruim de tijd voor je,dat is heel erg fijn!En wat voel ik me happy!Ik doe nou de dingen weer wat ik leuk vindt en van geniet! Dank je wel lieve Nanda,bedankt voor alles!
Gea Gea uit Coevorden schreef op 12 oktober 2017 om 16:57:
Ik heb de workshop "voel je sterker in 5 stappen" bij Nanda van hypno4you gevolgd. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, maar ik heb het als zeer positief ervaren! Ze liet deze avond in 5 stappen zien hoe je van een bepaalde situatie waarbij je een ongewenst gevoel krijgt een situatie kunt creëren waarbij je je prettig voelt! Het ongewenste gevoel dus omzetten in een gewenst gevoel in 5 stappen!! Leuke workshop en direct toepasbaar in het dagelijkse leven!!
Marloes Marloes uit Emmen schreef op 3 oktober 2017 om 11:33:
Ik heb de cursus/workshop ‘voel je sterker in 5 stappen’ gevolgd bij Nanda. Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar ben positief verrast hoe je met je eigen gedachten zoveel invloed op je gevoel kunt uitoefenen. Voor mensen die nog twijfelen, niet nodig, gewoon doen!!
Jo Jo uit Emmen schreef op 6 september 2017 om 23:13:
Ik heb 3 sessies gevolgd bij Nanda. Ik liep 2 x per week bij een psycholoog voor ik met hypnose begon vanwege ptss en depersonalisatie. Het was heftig om terug te gaan met harde confrontaties. Gelijk na mijn eerste sessie bij Nanda voelde ik me zo goed. Psycholoog hoefde ik niet meer heen. Het heeft mijn leven veranderd. Ik kan het iedereen die er voor open staat aanraden. Dankjewel Nanda!
Esther Julsing Esther Julsing uit Groningen schreef op 23 augustus 2017 om 20:46:
Ik heb deelgenomen aan de workshop voel je sterker in 5 stappen. Ik voelde mij erg onzeker door negatieve feedback die ik had gekregen. Ik was positief verrast, niet het probleem kreeg alle aandacht maar de oplossing. Ik voel mij sterker door de workshop. Het positieve beeld welke ik tijdens de workshop gebruikte gaf mij kracht. Dank je Nanda voor deze positieve wending.
Sylvia harms Sylvia harms uit groningen schreef op 17 augustus 2017 om 19:02:
dinsdag avond naar de workshop Voel je sterk in 5 stappen om sterker te worden geweest. ben hier erg positief over, met name omdat het je leert om zelfverzekerder te worden maar ook om goed maar jezelf te (dúrven) kijken. de uitleg was erg duidelijk en pakkend, en je kunt er ook steeds opnieuw weer van leren. bedankt nanda, super avond!!