Wie ben ik?

Ik ben Nanda de Jong en ben hypnotherapeut. Daarnaast help ik stellen bij relatieproblemen en alleenstaanden die moeite hebben met het houden of vinden van een relatie. Ik heb nl. jarenlange ervaring in hoe het niet werkt in relaties en weet nu precies hoe het wél moet en kan. Daarom ben ik ervan overtuigd dat het iedereen weggelegd is om een fijne en liefdevolle relatie te hebben!

Na 30 jaar in de zorg te hebben gewerkt in verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg en als leidinggevende, is hypnose op mijn pad gekomen.
Na mijn eerste kennismaking met hypnose werd ik enthousiast, omdat ik er achter kwam dat het snel en effectief werkt bij het veranderen van gedrag.
Wonderlijk en simpel tegelijk met grootse resultaten.
Daarom besloot ik opleidingen in de hypnotherapie te gaan volgen en hypnotherapeut te worden.
Gevolgde opleidingen zijn: Hypnose en Hypnosetechnieken, HypnoseCoach, Therapie & Regressie, Advanced Hypnosetechnieken, Hypnotherapie Practitioner, Hypnotherapie Masterpractitioner, Hypnotherapeut 3.0, Partstherapy, Live Between Lives Hypnotherapie.

Mijn praktijk heb ik sinds 2011, naast hypnose pas ik zo nodig ook nog andere technieken toe om zo compleet mogelijk een bijdrage te kunnen zijn voor een zo prettig mogelijk leven.

Als hypnotherapeut heb ik mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angsten in de breedste zin van het woord.
Daarnaast heb ik veel mogelijkheden om mensen te helpen te verlossen van allerhande (chronische) pijnklachten. Of klachten die veroorzaakt worden door gebeurtenissen uit het verleden.
Het is heel mooi om te zien wat een wereld van verschil het geeft wanneer mensen van hun angst(en) en pijnen worden bevrijd.
Als een angst of (chronische) pijn wordt opgelost, verbetert de levenskwaliteit van mensen aanzienlijk.
Na één behandeling met hypnose heb je vaak al een groot resultaat.
Het is mijn doel om mensen op een effectieve en ontspannen manier van hun angsten af te helpen en pijnen te verlichten, zodat hun belemmeringen verdwijnen en zij weer volop van het leven kunnen genieten!

Logo-VHEN-klein

www.hypnoseexperience.nl

www.straatenshowhypnose.nl – Vincent Zuidema

 

Open chat